Mi az a virtuális ingatlanbejárás?

Mi az a virtuális ingatlanbejárás?

A virtuális ingatlanbejárás (amellyel bármilyen ingatlant be lehet mutatni az érdeklődőknek: boltot, szalont, termeket, irodákat, és persze eladó ingatlanokat is) egy modern, figyelemfelkeltő megjelenési forma. Beágyazható weboldalakba, megosztható hivatkozásként üzenetben, emailben, facebookon. Minden, interneteléréssel rendelkező eszközön megnyitható.

Ha ismerős a google Utcakép (Street View), és az azon megjelenő 360 fokos panorámaképek, akkor már tudod is, nagyjából hogyan néz ki a dolog, persze ennél sokkal többet ad egy egyedileg elkészített virtuális séta.

Ha valami okból még nem találkoztál ezzel, nyisd meg a google Térképet, és próbáld ki a videón bemutatott módon (a Térkép jobb alsó sarkában kapd el a sárga emberke grabancát, és húzd bárhova a térképen ahol kék vonal vagy kék kör van).

Okostelefonról pedig közvetlenül az Utcakép alkalmazással, vagy a Térkép alkalmazásból érheted el:

Azonban a virtuális bejárás lehetőségei jóval túlmutatnak ezeken a lehetőségeken, az elkészített 3D panorámaképeket teljesen egyedi megoldásokkal ruházhatjuk fel. Íme egy teljes körű, navigációval kiegészített virtuális séta egy üzletben: