virtualisbejaras.hu

Árajánlat

Hogy könnyebben döntést tudjon hozni, kérem, ismerkedjen meg a virtuális bejárás előnyeivel vállallkozása számára, illetve eladó ingatlanok esetén, illetve tekintse meg referenciáimat!

Munkámra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok, vagyis csak akkor kell kifizetnie, ha minősége megfelel az Ön számára!

A képek, és a bejárás elkészítésén kívül kérheti a google Utcaképbe való feltöltést mely meg fog jelenni az érdeklődőknek a találatok mellett, de megkaphatja a nyers 360 fokos képeket is, melyeket közvetlenül, 360 fokos fotóbejegyzésként oszthat meg facebookon, és kiváló digitális marketingeszközt jelentenek!

Általánosan kijelenthető, hogy amennyiben “csak” meg szeretne jelenni online, 360°-os képekkel, egy instant 360 fokos kamerával gyors, átlagos felhasználásra alkalmas képet rövid idő alatt el tudok készíteni, melyet rövid utómunka után átadok.

Amennyiben prémium minőségben szeretné reprezentálni üzletét, telephelyét, szalonját a virtuális térben, profi fényképezőgéppel készítem a képeket, és egyedi megoldásokkal is fel tudjuk turbózni a bemutatót.

Az árajánlat minden esetben egyedileg készül el, ugyanis a 360 fokos panorámaképek más jellegű tervezést és kivitelezést igényelnek mint a hagyományos fotók.

Igény szerint ingyenesen kiszállok Budapest területén belül egy előzetes felmérésre, ahol közösen egyeztethetünk a teendőkről, ezután minden esetben írásbeli árajánlatot adok a megbeszéltek alapján.