virtualisbejaras.hu

Árajánlat

Hogy könnyebben döntést tudjon hozni, kérem, ismerkedjen meg a virtuális bejárás előnyeivel vállallkozása számára, illetve eladó ingatlanok esetén, illetve tekintse meg referenciáimat!

Munkámra 100%-os elégedettségi garanciát vállalok, vagyis csak akkor kell kifizetnie, ha minősége megfelel az Ön számára!

A képek, és a bejárás elkészítésén kívül kérheti a google Utcaképbe való feltöltést mely meg fog jelenni az érdeklődőknek a találatok mellett, de megkaphatja a nyers 360 fokos képeket is, melyeket közvetlenül, 360 fokos fotóbejegyzésként oszthat meg facebookon, és kiváló digitális marketingeszközt jelentenek!

Általánosan kijelenthető, hogy amennyiben “csak” meg szeretne jelenni online, 360°-os képekkel, egy instant 360 fokos kamerával gyors, átlagos felhasználásra alkalmas képet rövid idő alatt el tudok készíteni, melyet rövid utómunka után átadok.

Amennyiben prémium minőségben szeretné reprezentálni üzletét, telephelyét, szalonját a virtuális térben, profi fényképezőgéppel készítem a képeket, és egyedi megoldásokkal is fel tudjuk turbózni a bemutatót.

Egy kis / közepes üzletet – adottságai szerint – már néhány képpel tökéletesen bemutathatunk prémium minőségben, így akár 20-30.000 forintból óriási lökést adhat vállalkozása online jelenlétének, ami szinte azonnal többszörösen megtérülhet, ha csak eggyel több vásárlót ér el a munkám segítségével.

Egy átlagos ~55m2-es, két szobás lakást pedig – alaprajztől függően – 5-6 panorámaképpel be lehet járni, ez esetben már ~30.000 forintért felpörgetheti hirdetéseit, meggyorsíthatja az eladási folyamatot, és megkímélheti magát a fölösleges személyes megjelenés fáradalmaitól.

Az árajánlat minden esetben egyedileg készül el, ugyanis a 360 fokos panorámaképek más jellegű tervezést és kivitelezést igényelnek mint a hagyományos fotók.

Igény szerint ingyenesen kiszállok Budapest területén belül egy előzetes felmérésre, ahol közösen egyeztethetünk a teendőkről, ezután minden esetben írásbeli árajánlatot adok a megbeszéltek alapján.