„Köszönöm hogy megmutatta az ingatlant, majd jelentkezem!”

– az érdeklődők, akik soha nem fognak jelentkezni

Ingatlan 3D virtuális séta

Minden eladó ingatlant végül csak egy vevő fog megvenni, vagy egy bérlő fogja kivenni. Ön hány érdeklődőt szeretne előtte beengedni otthonába? Ingatlanközvetítőként mekkora plusz munkát jelent leszervezni a megtekintéseket? 

Természetesen mindenki munkaidő után, vagy hétvégén szeretne jönni… már a megérkezéskor látszik, hogy a legalaposabb előzetes egyeztetés ellenére mégsem erre gondoltak, de azért körülnéznek, és „majd jelentkeznek”.

Minden jel arra mutat, hogy a 2023-as év már nem arról fog szólni, hogy a vevők  és bérlők versenyeznek az ingatlanokért – valamivel ki kell tűnni! 

Miért ne legyen ez közben hasznos, egyben spóroljon időt Önnek, az érdeklődőknek pedig építse a belénk vetett bizalmát?

Vidéki ingatlan? Albérlet egyetemistáknak? Külföldi ingatlanbefektetőket keres?

Sok esetben az érdeklődőket más településről, az ország másik feléről, vagy akár külföldről várjuk. Óriási előnyt jelenthet, ha Ön lesz a „megmentő”, aki nem rabolja az idejüket, nem néhány, telefonnal készült képpel szúrja ki a szemüket. Ma már minden okostelefonban vannak szuper, nagylátószögű kamerák, ezekkel sokmindent lehet csinálni, egy dolgot biztosan nem: valós képet visszaadni a segítségükkel. Egy ilyen kép után a valóságot látva sokkal nagyobb csalódást könyvel el az érdeklődő, mintha rögtön a valós méreteket, arányokat láthatta volna.

Egy videós bemutatót könnyű elkészíteni, és megosztani, de gondolkodjunk annak a fejével, aki még soha nem járt itt: ő nem biztos hogy így menne végig a helyiségeken, ha valamit meg akar nézni, meg kell állítania, vissza kell tekernie, és kizárólag a videót készítő személy fix nézőpontjából láthatja a dolgokat…

2022-ben sokkal vonzóbb, modernebb, valósághűbb módon is be lehet mutatni egy ingatlant!

A megoldás: interaktív 3D virtuális bejárás

Egy 3D webséta megosztásával az interneten 0-24 óráig, minden mobil vagy asztali eszközzel (számítógép, okostelefon, tablet) megtekinthető az ingatlan. Ez az újszerű, modern megjelenési forma úgy ér el sokkal nagyobb forgalmat, növeli a megtekintések és reakciók számát, hogy közben Önnek semmi dolga nincs vele, és az érdeklődők közül is csak azokkal kell találkoznia, akik ezután is komolyan érdeklődnek.

Az első személyes megjelenéskor már ismerősként fognak érkezni, hiszen a hagyományos képekkel, videókkal ellentétben valós, 3D, 360 fokban bejárható képet kaptak az ingatlanról, ismerni fogják a helyiségek elhelyezkedését, arányait, méreteit.

A Matterport 3D ingatlanséta világszerte standardnak számít az ingatlanok bemutatásában. Jelenleg is többmillió aktív 3D modell érhető el a felhőben. Egy ilyen bemutató elkészítésekor a Matterport szkennere, amelyen több kamera és érzékelő is található, elkészíti az ingatlan centiméter pontosságú 3D modelljét, melyet aztán szabadon megoszthatunk az interneten, bármilyen közösségimédia-oldalon, minden hirdetési oldalon amely ezt támogatja, elküldhetjük emailben, üzenetben, vagy beágyazhatjuk weboldalakra. A modell teljeskörűen működőképes, egyszerűen használható, és valósághű élményt ad a nézőknek mobil eszközökön is. 


Kérjen ajánlatot még ma!