Eszenyi Viktor - virtuális séta fotós

Eszenyi Viktor

Eszenyi Viktor

Apa, férj, fotós

Én fogok új dimenziót adni vállalkozása online megjelenésének!

Régóta kedves hobbim a fényképezés, és évek óta hivatásosként is készítek képeket, meghitt családi pillanatoktól kezdve, „hagyományos” enteriőrfotókon át nagy volumenű tájépítészeti projektekig.

Amikor az esküvőnket terveztük menyasszonyommal, Budapestről szervezkedtünk, de egri helyszínek között válogattunk, hiszen mindenképp ott szerettük volna megtartani, ahol felnőttünk – mit nem adtam volna, ha már 10 éve elterjedtek lettek volna például az esküvői rendezvényhelyszínek, vagy szálláshelyek virtuális bejárásai!

Szeretném a hozzám hasonló átlagemberek dolgát megkönnyíteni, hogy a valósághoz legközelebb álló módon online, 0-24 óráig, a világ bármely pontjáról be tudják járni azokat a helyszíneket, amik érdeklik őket, és tervezni szeretnének velük. És nem utolsó sorban: hatalmas fejlődés és kihívás saját magam számára, legutóbbi munkám például egy teljesen digitalizált, online 360 fokos szabadulószoba – ennek sikeres elkészítése után talán már elmondhatom: nincs megvalósíthatatlan dolog a 360 fokos virtuális bejárásokkal – ha nem hiszi, járjunk együtt utána!

Győződjön meg munkám minőségéről portfóliómban!