3D Matterport ingatlanséta

A Matterport 3D ingatlanséta a hagyományos képeknél több információt képes átadni a potenciális érdeklődőknek, a videós bemutatóknál pedig interaktívabb. Röviden: az ingatlan bemutatásának irányítását átadjuk az érdeklődő kezébe – hiszen ő nem feltétlenül azt szeretné megnézni, amit a képek vagy a videók készítője.

Ez különösen fontos a távolról keresők számára (kiadó ingatlannál még inkább), mivel így alaposan megismerhetik a lakást, és a személyes megtekintésre ismerősként érkeznek. Elmaradnak a fölösleges, nyilvánvaló kérdések, és rögtön a lényegről tárgyalhat a vevőjelöltekkel!

Az online bemutató felgyorsíthatja az értékesítési folyamatot és csökkentheti a hirdetési időt.

Ráadásul a személyes megtekintés után egy nagyon hasznos további információforrás,  egy vonzó faktor, ha újra és újra elővehetik a virtuális túrát, újra és újra bebarangolják azt.

Engedje meg, hogy az érdeklődők szép lassan beleszeressenek eladó ingatlanába!

A 3D bejárások egyedülálló lehetőséget biztosítanak, hogy kitűnjök a piacon. Egy ilyen innovatív eszköz professzionális benyomást kelt, és azt mutatja, hogy az ingatlan kiemelt figyelmet kap az értékesítés során, ami hozzájárulhat az ingatlan jobb pozicionálásához és magasabb eladási ár eléréséhez.

Nézze meg két ingatlan példáján keresztül!

3D Matterport ingatlanséta

Virtuális túra készítés

A legkisebb szalontól a többezer négyzetméteres uszodáig, eladó ingatlantól speciális témájú üzletekig – keressünk együtt megoldást!

Legutóbbi

© 2024 Created with Royal Elementor Addons